Från den 23 maj – 03 september delades det ut 208 000 Boken om HOPP NT och 29 000 Boken om HOPP för barn i hela Hälsingland, Härjedalen, Jämtland och Medelpad.

Omkring 80 församlingar deltog i packning och utdelning. Därtill fick vi även hjälp från andra delar av Sverige, samt hjälp från olika församlingar i Tyskland. Både äldre, tonåringar, vuxna och barn deltog i utdelningen. Förutom själva utdelningen av Guds Ord, som ju är huvudmålet, blev det många härliga möten, matgemenskap, Bibelstudier, och många glada skratt. Genomgående kan man också konstatera att många församlingar upplevde en ny glädje i uppdraget, att nå sitt närområde med Guds Ord. Man upplevde även glädje att på nytt få mötas och att Guds folk är på gång igen. Flera av de deltagande församlingarna satsar nu på Alphagrupper och evangelisation som uppföljning efter utdelningen.

Vi som Brevlådemission vill rikta vårt varmaste TACK! till alla församlingar och medarbetare som sommaren 2021 såg till att uppdraget blev så väl utfört och att så många hem har nåtts med Guds Ord. Vårt tack går också till alla församlingar, enskilda kristna, företagare och stiftelse som bidragit ekonomiskt och så med gjort det möjligt att trycka upp och dela ut Guds Ord i norra Sverige.